ДСНС інформує про ситуацію у Авдіївці (ОНОВЛЕНО)

clock
12.03.2017 09:06

Оперативна інформація станом на 10:00 12 березня.

Централізоване водопостачання у Авдіївці відсутнє, вирішується питання щодо подачі води за графіком з резервного питного резервуару. Теплопостачання міста здійснюється у штатному режимі за рахунок Авдіївського коксохімічного заводу (температура повітря в квартирах 20-25°).

Об’єкти соціально-побутової сфери, що не мають власних систем резервного електроживлення – міська лікарня, ПАТ Укртелеком (АТС), міськвиконком, відділ поліції, 14-поверховий житловий будинок, ЗОШ № 7, КНС – забезпечені електроенергією від генераторів ДСНС (20-110 кВ та 600 кВ).

Для очищення території міста від вибухонебезпечних предметів направлена піротехнічна група ДСНС України: п’ять осіб та дві одиниць техніки.

Попередньо ремонтно-відновлювальні роботи будуть проводитися ТОВ «ДТЕК високовольтні електромережі» при наявності коридору та гарантії безпеки працівників.

Оперативна інформація станом на 17:00 11 березня.

Централізоване водопостачання здійснюється самопливом. Теплопостачання міста здійснюється в штатному режимі за рахунок Авдіївського коксохімічного заводу (температура повітря в квартирах 20-25°). До електроживлення, від генераторних установок Головного управління ДСНС, підключені Авдіївська міська лікарня та Авдіївський міськвиконком.

З 07:00 12 березня планується залучити сім генераторних установок Головного управління ДСНС для забезпечення електроенергією об’єктів соціально-побутової сфери, що не мають власних систем резервного електроживлення.

За матеріалами ГУ ДСНС України у Донецькій області

Схожі матеріали