Бойовики знову відкрили вогонь: під обстріли потрапили Авдіївка, Миколаївка і Мар’їнка (ФОТО, ОНОВЛЕНО)

clock
12.03.2017 09:21

Вчора, 11 березня, близько 15:00 бойовики відкрили вогонь по мирних кварталах Авдіївки. Пізніше увечері під обстріл потрапило село Миколаївка Волноваського району. А сьогодні, 12 березня, бойовики oбстріляли Мар’їнку.

У результаті вчорашнього обстрілу Авдіївки пошкоджені дві п’ятиповерхівки на вул. Менделеєва,3 і 5. В одному будинку пошкоджений дах, а в другому внаслідок прямого влучання зруйнована квартира на п’ятому поверсі.

Також постраждали шість приватних будинків: на вул. Некрасова, Коксохіміків, Чкалова та Свободи;на вул. Першотравнева,10 пошкоджений гараж. Була перебита лінія електропостачання, прифронтове місто знову без світла. Мобільний зв'язок працює з перебоями.

По Миколаївці Волноваського району бойовики вдарили вчора близько 19:30. Пошкоджені будинки 33, 35 на вул. Гагаріна. Перебита лінія електропостачання – село залишилося без світла.

А сьогодні зранку знову здригалася під обстрілами Мар’їнка. Руйнувань зазнав приватний будинок на вул. Жовтневій, 60. Він розташований на лінії вогню бойовиків, тому мешканці давно покинули це обійстя. На щастя, жертв та постраждалих немає.

На місцях обстрілів працюють слідчо-оперативні групи поліції, документуючи всі руйнування та допомагаючи людям розбирати завали.

За матеріалами відділу комунікації поліції Донецької області

Схожі матеріали