Поліцейські вилучили у жителя Кіровоградщини близько 100 кілограмів марихуани (ФОТО)

clock
22.02.2017 09:18

Вартість такої кількості наркотику за цінами «чорного ринку» складає майже 2 мільйони гривень. За зберігання наркотичних засобів в особливо великих розмірах зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

«29-річний мешканець обласного центру влаштував буквально «склад» у своєму домоволодінні. Під час проведення обшуку поліцейські виявили у будинку мішки та коробки з подрібненою речовиною, схожою на марихуану, а також в’язки нарковмісних рослин, які сушилися на полицях і підвішені на мотузках у господарському приміщенні. Загалом було вилучено близько 100 кілограмів наркотичного засобу», – розповів начальник управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області Євген Чуйко.

Працівники поліції з’ясовують, звідки у громадянина з’явилося «зілля» у таких обсягах та як у подальшому він планував його використовувати.

Вилучене направлене на дослідження. За результатами експертизи за цим фактом буде прийняте рішення щодо притягнення особи до кримінальної відповідальності за ч. 3 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Раніше чоловік уже був судимий за вчинення наркозлочинів.

Якщо Вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтеся байдужими, повідомляйте за номером гарячої лінії: (095) 189-43-50, на електронну пошту: [email protected], або безпосередньо працівникам поліції за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 30. Конфіденційність гарантується.

За матеріалами Управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області

Схожі матеріали