Авдіївці подякували надзвичайникам Донеччини за мужність та відвагу під час ліквідації надзвичайної ситуації в місті (ФОТО)

clock
12.02.2017 07:04

Останні два тижні Авдіївка Донецької області перебувала під обстрілами. Внаслідок бойових дій місто кілька днів поспіль виживало без води, тепла та електропостачання. До ліквідації та мінімізації наслідків надзвичайної ситуації у Авдіївці, а також до аварійно-відновлювальних робіт з 30 січня по 10 лютого були залучені сили та засоби Головного управління ДСНС Донеччини. За проявлену мужність та відвагу під час виконання цих завдань відзначені 65 рятувальників краю.

Наразі всі системи життєзабезпечення Авдіївки працюють у штатному режимі. Мешканці міста забезпечені енерго-, тепло- та водопостачанням. Чимало зусиль для цього доклали працівники Головного управління ДСНС Донецької області.

Авдіївці висловили щиру вдячність надзвичайникам за мужність і відвагу під час порятунку постраждалих від обстрілів містян, за неоціненний внесок і допомогу у складній гуманітарній катастрофі.

65 працівників Головного управління ДСНС України у Донецькій області отримали відзнаки від керівництва військово-цивільної адміністрації Авдіївки та коксохімічного заводу.

Для рятувальників краю вдячні жителі Авдіївки влаштували концерт за участю дитячих і дорослих творчих колективів міста.

Крім того працівники 15-го Державного пожежно-рятувального загону отримали подарунок – легковий автомобіль. Відтепер рятувальники матимуть можливість ще оперативніше та ефективніше виконувати свою роботу.

За матеріалами ГУ ДСНС України у Донецькій області

Схожі матеріали