Аташе з правоохоронних питань Посольства Франції зустрівся з командуванням Нацгвардії (ФОТО)

clock
29.09.2016 11:34

Новопризначений аташе з правоохоронних питань Посольства Французької республіки в Україні Жан-Люк Ломон зустрівся з командуванням Національної гвардії України. Метою візиту було ознайомлення з діяльністю НГУ та обговорення напрямків подальшого співробітництва.

Командувач Національної гвардії України генерал-лейтенант Юрій Аллеров запевнив іноземних колег, що Нацгвардія готова і надалі продовжувати співпрацю із жандармерією Франції  і проводити активні реформи щодо вдосконалення організаційно - штатної структури, системи професійної підготовки, модернізацію техніки та озброєння.

У  свою чергу, Жан-Люк Ломон висловив готовність бути адвокатом Національної гвардії України перед посадовими особами Франції задля продовження співпраці.

Перший заступник командувача - начальник штабу генерал-лейтенант Олександр Кривенко розповів про структуру та задачі Національної гвардії України та напрямки реформування, акцентувавши увагу на участі Національної гвардії України в АТО.

«Ми розуміємо, що важко боротися з російською агресією, але український народ вибрав шлях до Європи і ми будемо захищати його вибір до останнього патрона»,- сказав він.

В ході зустрічі Сторони також обговорили порядок та напрямки подальшої співпраці.

За матеріалами прес-служби НГУ 

 

 

Схожі матеріали