Арсен Аваков вручив нагороди кращим спортсменам-динамівцям (ФОТО, ВІДЕО)

clock
08.04.2016 12:00

Сьогодні, 8 квітня, у МВС відбулося нагородження кращих спортсменів ФСТ «Динамо» у зимових та літніх олімпійських видах спорту.

У заході взяли участь міністр внутрішніх справ України, голова ФСТ «Динамо» Арсен Аваков, міністр молоді та спорту Ігор Жданов, командувач Національної гвардії Юрій Аллеров, президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка,  а також видатні спортсмени та тренери.

«У складний час сила духу і взагалі сила – дуже важливі. Може відбуватися будь-що, однак усі радіють перемогам біатлоністів, у нас величезні складнощі, але усі радіють перемогам фехтувальників. І ці речі для нас насправді важливі. Я радий бачити кожного з вас і радий, що ви представляєте ФСТ «Динамо». У нас є багато планів, аби ви мали гарну підтримку, особливо у цей олімпійський рік», - зазначив Арсен Аваков.

Так, кращими спортсменами з літніх видів спорту були визнані Оксана Гергель – чемпіонка світу із вільної боротьби, команда чемпіонів світу із фехтування - Анатолій Герей, Дмитро Карюченко та Максим Хворост, а також чемпіон з п'ятиборства Павло Тимощенко.

Відзнаку Товариства «Динамо» у зимових видах спорту отримали біатлоністки, чемпіонки етапів Кубку світу Олена Підгрушна, Валентина Семеренко, Анастасія Меркушина, Ганна Кривонос та Надія Бєлкіна.

 

«Щиро вас вітаю з усіма перемогами, які ви приносите не лише собі та своїм близьким, а і всій Україні. У такий складний час нам, народу України, потрібні ваші перемоги. Щоб кожен бачив по телевізору, як піднімається український прапор та звучить державний гімн. Ви навіть не уявляєте, які позитивні емоції отримують люди, які вболівають за вас. Це чудово, що ви представляєте Україну», - привітав міністр молоді та спорту Ігор Жданов.

 

2015 рік був надзвичайно вдалим для Товариства, адже спортсмени здобули більше п'яти тисяч нагород на всеукраїнських та міжнародних змаганнях. А 68 представників ФСТ «Динамо» вже завоювали право представляти Україну на літніх Олімпійських іграх 2016 року, що проходитимуть у Ріо-де-Жанейро. 

 

Департамент комунікації МВС України 

Схожі матеріали