Арсен Аваков: В’ячеслав Аброськін – ворог №1 для усіх незаконних збройних формувань на тимчасово окупованих територіях (ВІДЕО)

clock
14.03.2017 16:22

За словами міністра, очільник поліції Донеччини – людина, яка у найтяжчі моменти війни з відкритим забралом йшла вперед. Про це очільник МВС заявив у ефірі телеканалу ZIK.

«Під час анексії Криму, працюючи в Севастополі, він був одним з небагатьох, хто пропонував діяти  максимально рішуче»,– повідомив очільник МВС.

Він додав, що, залишивши родичів на окупованій території, В’ячеслав Аброськін витримав надзвичайний удар.

«Він продовжує відчувати страшенний тиск. До його мами, людини похилого віку, яка принципово не хоче переїздити із Севастополя,  раз у три місяці приходять співробітники ФСБ та допитують її»,– сказав Арсен Аваков.

Рівень злочинності у Донецькій області ясно свідчить про те, кваліфікований він поліцейський чи ні. Саме тому було інспіровано інформаційну дискредитацію проти нього як особистості, так і професіонала.

«Безстидна компанія розвернулась проти нього бо він є жорстким  і незручним у своїй позиції. Таких людей потрібно цінувати», – наголосив міністр внутрішніх справ.

 

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали