Анонс: Спецпризначенці МВС змагаються за звання кращого стрільця

clock
09.04.2019 08:38

З 8 по 12 квітня 2019 року, на базі військової частини 3027 НГУ (м. Вишгород) проходить Чемпіонат Національної гвардії України з прикладної стрільби серед груп спеціального призначення.

Впродовж чотирьох днів правоохоронці змагатимуться за звання кращого стрільця Нацгвардії та першість серед малих тактичних груп. Одним найважливішим та вирішальним днем цих змагань буде день, коли військовослужбовці демонструватимуть свої вміння та навички під час виконання тактико – спеціальних вправ, у складі малих тактичних груп – 10 квітня.

Одна з вправ побудована у вигляді «чотириган» (автомат/пістолет/кулемет/снайперська гвинтівка) марафону, де кожній команді буде запропоновано виконання завдання для перевірки спеціальних навичок та стрілецької майстерності ведення вогню зі штатної зброї, у різноманітних ситуаціях, а також злагодженості колективних дій групи з урахуванням тактичної обстановки і тактичної послідовності ураження цілей під час виконання вправи.

Також  до завдання в складі малих тактичних груп з бойовою стрільбою входить:

- ураження мішеней з верхніх поверхів будівлі;

- вертолітне десантування FastRope з висоти 10-15 м.;

- ураження мішеней за обмежений час, корегування вогню групи по радіостанції;

- міська забудова;

- ведення вогню з транспорту під час руху;

- тактична медицина.

Проте на учасників можуть чекати «сюрпризи», адже детальні умови виконання вправи будуть доведені до відома команд за одну годину до початку її виконання.

Для представників засобів масової інформації акредитація триватиме до 18:00 9 квітня 2019 року за електронною формою. Посилання: http://ngu.gov.ua/ua/akredytaciya , а також за телефонами: (044) 428-66-16.

Для журналістів передбачено трансфер (10 квітня представників ЗМІ чекатиме автобус на вул.Костянтинівська 5, виїзд о 9:00).

Початок о 10:15 за адресою: м. Вишгород, вул.ім. генерала Кульчицького 1, військова частина 3027.

Схожі матеріали