193 патрульних Рівного сьогодні присягнули на вірність Україні (ФОТО, ВІДЕО)

clock
19.04.2016 09:07

19 квітня у Рівному відбувся запуск нової патрульної поліції. Відсьогодні 20 патрульних екіпажів цілодобово охоронятимуть та патрулюватимуть місто.  

 


«Рівне – 22-ге місто, де заступила на службу патрульна поліція. Ми йдемо крок за кроком, повз наклепи і недовіру, спроб зламати віру в успіх, із готовністю творити задля майбутнього. Ми будуємо іншу систему на нових принципах. Крок за кроком», - підкреслив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.


В урочистостях взяли участь голова Національної поліції України Хатія Деканоідзе, керівництво Головного управління Нацполіції Рівненщини, представники обласної і місцевої влади.
Керівником патрульної поліції призначено 22-річного Сергія Мерчука – учасника Революції Гідності, бійця полку «Азов», який брав участь у звільненні Маріуполя, Павлополя, Широкіно та Старобешево.


«З таким командиром, ви, хлопці, просто не маєте права упустити звання українського поліцейського! Я впевнений, що ваша команда стане однією з кращих в країні! У добрий шлях – служити і захищати!», - додав Арсен Аваков.

 


Серед поліцейських, які патрулюватимуть вулиці Рівного, 81% мають вищу освіту. 22 офіцера пройшли антитерористичну операцію. У складі рівненської патрульної поліції – 26 жінок. 
За кількістю зареєстрованих анкет на одне місце патрульного поліцейського претендувало 26 осіб, а за результатами ретельного відбору – п’ятеро. Середній вік патрульного – 25 років. 

 

 

Департамент комунікації МВС України

 

Схожі матеріали