Життя без бар’єрів: ще двоє слухачів Автошколи для осіб з інвалідністю отримали посвідчення водія

clock
08.11.2023 09:40

Сервісні центри МВС підтримують та сприяють впровадженню таких можливостей для кожного українця, адже всі громадяни повинні отримувати безбар’єрний доступ до державних послуг. 

Сергій та Олексій реалізували свою давню мрію – керувати автомобілем. У кожного з них своя життєва історія. Але попри те, що внаслідок травм вони мають порушення опорно-рухового апарату, це дуже активні люди. Вони мають багато щоденних справ, які вимагають мобільності. Вони успішно пройшли навчання та склали іспити в сервісному центрі МВС у місті Дніпро. Тепер вони мають посвідчення водія та готові підкорювати нові горизонти.

Сервісні центри МВС підтримують флагманський проєкт МВС «Автошколи для людей з інвалідністю», який реалізується у рамках ініціативи «Без бар’єрів», презентований першою леді України Оленою Зеленською та заступницею Міністра внутрішніх справ Катериною Павліченко.

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію знаходьте на сайті.

Разом будуємо інклюзивну країну, в якій свобода, комфорт і безпека пересування — будуть не привілеєм, а доступною можливістю для усіх. У вільній державі кожен має відчувати комфорт та свою важливість.

Головний сервісний центр МВС України

Схожі матеріали