Захищаю свою родину, рідну землю і вільне майбутнє – прикордонник «Хасид» про боротьбу за найцінніше

clock
18.08.2022 18:10

Серед захисників країни, які боронять нашу Батьківщину від російських окупантів, – прикордонник з позивним «Хасид». Доки боєць захищає Україну, вдома на нього чекає донька та вагітна дружина. У родини має невдовзі народитися хлопчик.

«Наші діти – наше майбутнє, майбутнє України. Я захищаю свою родину, рідну землю, де народився і виріс, домівку, де завжди затишно і спокійно, вільне майбутнє української нації. А кого і що захищають московити?» – розмірковує прикордонник.

«Хасид» родом із Житомирщини. За освітою бухгалтер. Планував працювати за спеціальністю. Проте склалось так, що військовий шлях став основним у житті: у лавах прикордонного відомства чоловік вже понад 16 років. Змінив не один регіон та не один підрозділ. Скрізь добросовісно виконував завдання із захисту державних рубежів. Був і в АТО, і в ООС.

Ранок 24 лютого 2022 року «Хасид» зустрів на кордоні з білоруссю в межах Київщини. І тут навички, здобуті за роки служби, не підвели. Бо, завдяки вмілим діям та сміливим вчинкам, сподівання окупантів за кілька годин дістатися до Києва пішли у небуття.

«І хоча це зовсім інша війна, і ворог використовує більш жахливі методи та стає більш підступним, нам вистачить сил та мотивації, аби очистити нашу землю від цієї нечесті, аж до останнього окупанта», - впевнено каже прикордонник. який разом з побратимами продовжує виконувати бойові завдання із захисту України від ворога. І свою землю українські захисники не віддадуть нікому.

Пресслужба ДПСУ

Схожі матеріали