За кілометр від ворога: екіпаж поліції «Білий янгол» евакуював людей з найнебезпечніших місць Покровського району

clock
31.07.2024 14:00

Поліцейські вивезли чотирьох мешканців Желанного, Гродівки та Миролюбівки. «Білі янголи» доставили до прифронтових населених пунктів близько тонни продуктових наборів.

Життя в населених пунктах Гродівської та Очеретинської громад перетворилось на виживання. Відсутність електропостачання, щоденні «прильоти» та постійний страх за власне життя – це повсякденна реальність жителів прифронтових сіл. Через це більшість людей виїжджає до безпечних територій.

Про евакуацію попросила поліцію 86-річна мешканка Желанного. Снаряди російських окупантів пошкодили її оселю, вона дивом залишилася живою. Ще одну жінку правоохоронці забрали з Гродівки, де останнім часом обстріли з боку рф значно почастішали.

З села Миролюбівка «Білі янголи» евакуювали літнє подружжя: жінка маломобільна, а 87-річний чоловік – лежачий. Наразі всі люди у безпеці. «Білі янголи» також доставили мешканцям прифронтових сіл гуманітарну допомогу. Лише так вони виживають, оскільки магазини не працюють.

Поліцейські закликають не нехтувати своїм життям і евакуюватися. Якщо вам потрібна допомога групи «Білий янгол» на Авдіївському напрямку, телефонуйте 066-56-19-102.

Національна поліція України

Схожі матеріали