З Авдіївки під час російського штурму «Білі янголи» продовжують евакуювати людей (ВІДЕО)

clock
19.10.2023 15:40

Під ракетним обстрілом поліцейські приїхали за бабусею, яку попросили евакуювати її рідні. Жінка потребувала термінової госпіталізації – був ризик втратити кінцівку.

Утім, завдяки допомозі «Білих янголів» жителька Авдіївки зустріне своє 82-річчя в безпечному місці у колі родини.

«До нас на гарячу лінію звернулися люди з проханням перевірити, як себе почуває їхня бабуся, яка вже декілька тижнів не виходить на зв'язок», – повідомив дільничний офіцер поліції Авдіївки, а за сумісністю – «Білий янгол» Дмитро Соловій.

Дорогою екіпаж потрапив під авіаудар – керована ракета прилетіла в кількох метрах від автомобіля. Влучило у чотириповерховий житловий будинок, він частково впав.

На щастя, правоохоронці не постраждали та одразу кинулися рятувати мешканців. З-під уламків показалася подружня пара.

«Дружину привалило в кухні. Вона якраз нагнулася за кошеням, і на неї все впало», – розповів чоловік, який дістав жінку з-під завалу. Через сильний шок вона не може говорити, але їхати до лікарні подружжя відмовляється.

Тому Дмитро та його напарник Геннадій Юдін швидко вирушають за хворою бабусею, на яку дуже чекають онуки. Поліцейські безпечно доставили пасажирку до лікарні Мирнограда, де її зустрінуть родичі.

Наразі у місті під цілодобовим вогнем залишається приблизно 1600 цивільних.

«Ми звертаємося до мешканців Авдіївки та їхніх рідних: поки є можливість, треба негайно виїжджати до безпечного місця», – наголосив Дмитро Соловій.

Гаряча лінія «Білих янголів» Авдіївки – 066-56-19-102.

Національна поліція України

Схожі матеріали