Херсонщина: в результаті ворожих атак постраждали двоє поліцейських та двоє цивільних

clock
24.07.2024 11:10

російські війська продовжують підступно атакувати мирне населення Херсонщини, завдаючи ударів по громадах Бериславського та Херсонського районів. Минулої доби ворог атакував слідчо-оперативну групу поліції. 

Пошкоджень зазнали вісім приватних будинків, два цивільних та один службовий автомобіль поліції.

Упродовж доби російські окупанти атакували безпілотниками Дніпровський район Херсона. Вдень внаслідок ворожих ударів пошкоджено цивільний автомобіль та постраждав 57-річний чоловік, який у момент атаки перебував на вулиці. Потерпілого госпіталізували з вибуховою травмою, уламковими пораненнями передпліччя, ніг та живота.

Також вдень окупанти з безпілотника прицільно вдарили по службовому автомобілю слідчо-оперативної групи поліції. Внаслідок прямого влучання автомобіль зазнав механічних пошкоджень, двоє працівників херсонської поліції віком 21 та 22 роки отримали контузії та рану обличчя.

Ввечері противник скинув боєприпас із дрона на Антонівку. В результаті атаки пошкоджено приватний будинок, вибухову травму та уламкове поранення ноги дістав 69-річний чоловік.

У Чорнобаївці атака ворожого безпілотника призвела до займання сухостою. До пожежі сухої трави у Садовому призвів мінометний обстріл противника.

В результаті артилерійських обстрілів Білозерки, Приозерного та Понятівки пошкоджено п’ять житлових будинків.

По медичну допомогу звернулися троє працівниць поштової компанії, які 12 липня отримали мінно-вибухові та травми голови під час ворожого обстрілу Станіслава.

На місцях обстрілів працювали слідчі, вибухотехніки та криміналісти. Поліцейські проводили огляд місць подій, збирали речові докази та фіксували наслідки ударів військ рф.

Національна поліція України

Схожі матеріали