Херсонщина під обстрілами та вибухи на Дніпропетровщині

clock
31.05.2023 10:15

армія рф цілодобово гатила по Херсонщині з реактивних систем залпового вогню, далекобійної артилерії, мінометів, танків та БПЛА. Також внаслідок обстрілу Межиріцької громади на Дніпропетровщині поранено дитину.

Херсонщина:

Постраждали населені пункти Бериславського та Херсонського районів, там пошкоджені будинки та господарські споруди. 
З лівого берега Дніпра російські військові обстріляли житлові квартали Херсона. У кількох багатоповерхівках та приватних будинках під час обстрілів ударною хвилею вибило вікна, балконні рами, пошкоджені фасади та дахові покриття. У прибережній зоні від прямих влучань снарядів частина житлових приміщень є непридатними для проживання.

В поліцію надійшло повідомлення, що в одному з населених пунктів тимчасово окупованої Новотроїцької громади російські військові викрали у місцевого жителя мисливську зброю.

Цивільне населення Херсонщини продовжує потерпати від мін та нерозірваних боєприпасів, залишених російськими окупантами. У смт. Велика Олександрівка на березі річки Інгулець 27-річний рибалка наступив на протипіхотну міну, залишену ворожими військами. Внаслідок вибуху чоловік втратив частину стопи, нині він у медзакладі, його життю нічого не загрожує.

Дніпропетровщина:

Внаслідок обстрілу Межиріцької громади легке поранення отримала дитина. Хлопчику на місці надана медична допомога, він лікуватиметься амбулаторно. Зазнали руйнувань будівлі транспортного підприємства, пошкоджено вікна у двоповерховій житловій будівлі.

Вибух пролунав близько 5-ї години ранку 31 травня. На місце одразу направилася слідчо-оперативна група поліції. Наразі обстеження території та збір речових доказів триває. Встановлюються всі наслідки обстрілу.

Національна поліція України

Схожі матеріали