Херсонщина: Окупанти атакували житлові квартали, є поранені

clock
10.06.2024 11:35

Бериславський та Херсонський райони вкотре перебували під атакою російського агресора. Окупанти здійснили обстріли житлових кварталів з артилерії, били з авіації та скидали боєприпаси з БпЛА.

зруйнований будинок внаслідок обстрілів зі сторони рф

Удари були завдані по Херсону, Іванівці, Велетенському, Томиній Балці, Янтарному, Молодецькому, Олександрівці, Бериславу, Дудчанах, Осокорівці та Республіканцю.

Зранку росіяни атакували Олександрівку із безпілотника. Внаслідок вибуху постраждали троє людей: у 9-річної дівчинки та 33-річної жінки гостра реакція на стрес, у 53-річної жінки контузія, мінно-вибухова та черепно-мозкова травми.

На світанку армія рф завдала авіаційного удару керованими бомбами по одному з населених пунктів Херсонського району, постраждалих, на щастя, немає.

Під артилерійським вогнем російських окупантів перебували Томина Балка та Республіканець, там пошкоджено приватні будинки.

зруйнований ворожим обстрілом будинок

У Янтарному внаслідок дронової атаки сталася пожежа на території фермерського господарства.

З артилерії ворог бив по прибережній зоні центру Херсона. У Корабельному районі артилерійський обстріл спричинив пожежу сухої трави.

Також до лікарні звернулася 62-річна фельдшерка. Напередодні вона потрапила під удар із БпЛА, коли росіяни скинули вибухівку на автомобіль швидкої допомоги у Велетенському. В жінки діагностували контузію, загрози її життю немає.

На місцях російських атак працювали усі профільні служби.

Національна поліція України

Схожі матеріали