Внаслідок чергового терористичного акту рф загинуло 11 жителів Кривого Рогу, – Ігор Клименко

clock
13.06.2023 16:00

Про це Міністр внутрішніх справ України повідомив під час включення у національний телемарафон «Єдині новини».

Глава МВС Ігор Клименко наголосив, що ворог розуміє власний програш на полі бою, тому і атакує мирне населення України.

«Одна з ворожих ракет потрапила у п’ятиповерховий будинок. Пожежею повністю знищено два поверхи. Ми також констатували знищення перекриттів між першим і другим поверхом. На цей момент ми точно можемо сказати, що на цьому місці загинуло чотири наших громадяни, серед них одна літня людина, чоловік 30 років і молода сім'я – 22-річне подружжя», – заявив Міністр внутрішніх справ України.

Ігор Клименко також розповів, що ворожі ракети атакували склад бутельованої води, яку зокрема збирали для потреб Херсонщини:

«На складі працювало близько 25 цивільних людей. Навіть у цілодобовому режимі. І ця вода розвозилася у всі куточки нашої держави, в тому числі і у Херсонську область для постраждалих внаслідок підриву Каховської ГЕС».

Глава МВС поінформував, що тут знайшли сім цивільних осіб, одному з них було 17 років. Окрім того, троє громадян наразі знаходяться в лікарні.

Загалом внаслідок нічної ракетної атаки рф по Кривому Рогу загинуло 11 людей, ще 28 – знаходяться у лікарні.

Ігор Клименко розповів, що усі служби оперативно включилися до ліквідації наслідків цієї атаки. Зокрема, це і рятувальники ДСНС, поліцейські, комунальні служби, а також міська та обласна влада.

Міністр внутрішніх справ України наголосив, що ворог підступний, тому громадяни мають одразу ж перейти до укриттів, як щойно буде оголошено сигнал тривоги:

«Якщо є сигнал повітряної тривоги – потрібно кидати все, прокидатися, якщо це вночі, і бігти в укриття. Наразі це єдиний спосіб зберегти собі життя та здоров’я».

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали