Контраст
Шрифт

Відкрито ще один центр оформлення документів у Польщі

clock
30.12.2022 10:00

Державна міграційна служба України поступово розширює географію надання послуг, що дозволяє українцям оформлювати паспортні документи за межами України.

30 грудня 2022 року відкривається ще один стаціонарний центр обслуговування громадян  «Паспортний сервіс» у м. Ґданськ.

У новому центрі, розташованому за адресою: Gdańsk, Aleja Grunwaldzka 415, 80-309, наші громадяни можуть звернутись за послугами:

  • Одночасного оформлення закордонного паспорта та ID-картки
  • Оформлення закордонного паспорта
  • Оформлення ID-картки
  • Обміну водійського посвідчення
  • Страхування

Зверніть увагу, що прийом заяв на оформлення паспортних документів можливий як за попереднім записом (https://gdansk.pasport.org.ua/solutions/e-queue), так і у порядку «живої черги». Оплата здійснюється безпосередньо на місці - за допомогою сервісу онлайн-оплати послуг. Для цього необхідно мати при собі лише смартфон та реквізити банківської картки. Графік роботи з понеділка по суботу з 9 до 18.

Нагадуємо, що у Республіці Польща відкрито 4 відокремлених підрозділи ДП «Документ»: у Варшаві, Кракові, Ґданську та Вроцлаві понад 100 тисяч українців вже звернулися за отриманням необхідних документів.

Наступного року планується відкриття аналогічних центрів оформлення документів у Німеччині, Іспанії, Чехії, Словаччині та Туреччині.

Державна міграційна служба України 

Схожі матеріали
Діяльність