Уряд Німеччини передав 41 вантажівку для Державної прикордонної служби (ВІДЕО)

clock
24.06.2024 15:30

Завдяки цим вантажівкам буде покращена логістика на фронті. Сертифікати на транспортні засоби Голові Держприкордонслужби урочисто передав Надзвичайний та Повноважний Посол Німеччини в Україні Мартін Єґер.

Німеччина посилила боєздатність прикордонних загонів бригадного типу, надавши сорок один великогабаритний транспортний засіб, а саме – вантажівки Mercedes Arocs.

«Я і вся Державна прикордонна служба щиро вдячні Федеральному уряду Німеччини, Міністерству закордонних справ Німеччини в особі міністерки Анналени Бербок, за цю ініціативу та реальну підтримку України і прикордонної служби», – зазначив Голова Держприкордонслужби України Сергій Дейнеко.

Транспортні засоби  урочисто передав Голові Держприкордонслужби Надзвичайний та Повноважний Посол Німеччини в Україні Мартін Єґер. Він зазначив, що Німеччина має дуже тісне партнерство з Україною і підтримує Україну в усіх сферах, надає дуже широкий спектр військової допомоги – від засобів протиповітряної допомоги до знешкодження мін.

«Ми маємо особливо хороші і тісні стосунки з Державною прикордонною службою України, які склалися протягом років і розвинулися в партнерство і особисту дружбу. Саме тому я особливо радий сьогодні бути тут, коли ці вантажні автомобілі доставлені з Німеччини і будуть передані Державній прикордонній службі України і далі будуть нести службу на фронті. І я переконаний – з цими автомобілями ви отримаєте хороший досвід і вони допоможуть вам перемогти і бути успішними», – зазначив Мартін Єґер.

Отримані вантажні автомобілі значно підвищать боєздатність прикордонних підрозділів, в першу чергу тих, які знаходяться на лінії зіткнення з противником. Вони дадуть змогу покращити систему логістичного забезпечення, доставки військово-технічного майна безпосередньо до місць несення служби.

Державна прикордонна служба України 

 

Схожі матеріали