У всіх діючих підрозділах міграційної служби в Запорізькій області можна отримати Інформаційний вісник МВС

clock
22.11.2022 14:50

Щодня через пропускний пункт у місті Василівка Запорізької області люди виїжджають з окупованих загарбниками територій на підконтрольну Україні частину. Громадяни, що перебували в окупації не лише піддавалися фізичній небезпеці і виживали у надважких умовах, а й знаходились у інформаційному вакуумі. Наскільки важлива підтримка, зокрема, й інформаційна, розуміють у МВС України. Саме тому в Міністерстві й розроблено Інформаційний вісник для громадян, які перебували на окупованих територіях.

У підрозділі ДМС у Василівці, як і у представництвах служби в інших населених пунктах Запорізької області, можна отримати інформаційну підтримку від МВС.

Вісник містить багато корисної інформації, зокрема, докладні роз’яснення щодо роботи підрозділів Міграційної служби, інформація про те, як люди на деокупованих територіях можуть відновити втрачені, пошкоджені або знищені паспортні документи, коли та куди звернутися для отримання адміністративних послуг ДМС.

Також у бюлетені є алгоритм дій стосовно того, як отримати психологічну допомогу, здати ДНК для розшуку загиблих родичів чи повідомити про воєнні злочини окупантів тощо.

Державна міграційна служба України

Схожі матеріали