У сервісному центрі МВС Києва випускник «Автошколи для осіб з інвалідністю» отримав посвідчення водія

clock
05.06.2024 18:30

Кирило успішно склав практичний іспит та отримав своє перше посвідчення водія.

За фахом Кирило- мистецтвознавець. Коли розпочалась війна, чоловік став на захист країни від ворога. Спочатку обороняв Київ у складі ТРО, а надалі після проходження навчання, був направлений до стрілецької роти. У її складі виконував чимало бойових завдань. Потім отримав поранення нижніх кінцівок і був направлений на реабілітацію.

Чоловік розповів, що до поранення не замислювався про авто та водійське посвідчення, проте зараз бажання бути самостійним змусило навчитись керувати авто та скласти іспити.

«Тепер можу поїхати скрізь, куди захочу. Адже, наприклад, в метро пересуватись мені не зручно через милиці, а наземний транспорт часто зупиняється через тривоги», – зауважив пан Кирило.

Також випускник «Автошколи для осіб з інвалідністю» поділився кількома порадами для майбутніх водіїв, як успішно скласти практичний іспит: «Коли тільки сіли в авто, потрібно максимально зручно підлаштувати сидіння, дзеркала та кермо під себе. Якщо складаєте на авто сервісного центру МВС, перед початком іспиту не соромтесь ставити питання екзаменатору, щодо розуміння особливостей конкретного транспортного за».
                                                                                                                                                                                                                      Головний сервісний центр МВС України

Схожі матеріали