У реабілітаційний центр МВС завітала грузинська співачка Ніно Катамадзе, аби підтримати українських бійців

clock
27.08.2023 12:00

Ніно Катамадзе одна з тих, хто з перших днів повномасштабного вторгнення підтримує Україну і допомагає бійцям. Адже і сама знає, що це, коли росія розпочинає війну і незаконно забирає території.

Разом із Державним секретарем МВС України Інною Ящук вони провідали бійців, які нині проходять реабілітацію у центрі, переглянули кабінети стоматолога, психолога та штучного мікроклімату, подивились як і де розробляють пошкоджені кінцівки пацієнтів, відвідали зал психофізіологічного розвантаження, тренажерний зал та кімнати відпочинку, в яких разом з військовими можуть знаходитися їхні рідні.

“Українські медпрацівники неймовірні сміливці. Ви не здаєтесь і продовжуєте боротись за кожне життя і здоров’я. Я завжди буду з вами”, - зауважила Ніно Катамадзе.

Інна Ящук розповіла грузинській гості, що над успішною реабілітацією військових працюють найкваліфікованіші лікарі, однак підсилення медичної команди завжди буде вітатися та дуже цінуватись. Ніно Катамадзе в свою чергу зазначила, що у Грузії є бажаючі фахівці доєднатись до команди українських медиків, аби не лише допомогти, а й перейняти досвід. Адже не буває однакових поранень, для кожної людини є свій підхід і метод лікування.

«Ми щиро дякуємо за вашу позицію, за підтримку нашої держави і зокрема бійців відомств Міністерства внутрішніх справ України. Для нас будь-яка допомога дуже цінна, адже тільки разом ми переможемо у цій війні», - зазначила Державний секретар МВС України Інна Ящук.

Наостанок Ніно Катамадзе, яка неодноразово брала участь в українських вокальних шоу, заспівала для бійців українську пісню та виразила своє захоплення боротьбою українців за право жити на своїй землі.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали