Телеканал ICTV2 за підтримки МВС України розпочав розробку нового багатосерійного проєкту «Служба 112»

clock
01.07.2024 14:00

За підтримки Міністерства внутрішніх справ України телеканал ICTV2 починає роботу над розробкою нового формату – багатосерійної екшн-драми «Служба 112». Новий проєкт розкаже історії про будні екстрених служб, працівники яких цілодобово працюють заради порятунку і допомоги іншим. 

Сьогодні, 1 липня, в річницю створення Служби 112*, канал анонсує роботу над новим проєктом про тих, хто рятує та допомагає. 

Єдиний телефонний номер 112 використовується як альтернатива гарячим лініям 101, 102, 103 та 104, дозволяючи одним дзвінком викликати на місце надзвичайної події співробітників ДСНС (рятувальників і саперів), поліцейських, парамедиків, а також аварійної служби газу.  Про їхні щоденні подвиги глядачам і розповість 16-серійна екшн-драма «Служба 112».  

«Для МВС України надзвичайно важливо показувати титанічну роботу наших підрозділів. Адже уся наша система, у тому числі поліцейські та рятувальники, цілодобово та невпинно рятують людей, подекуди ризикуючи власним життям. У нашій скриньці безліч надзвичайних історій, частина з яких стануть підґрунтям для створення сюжетів нового проєкту про Систему 112. Зі свого боку можу запевнити, що ми всіляко підтримуватимемо створення нового серіалу», – наголосила директорка Департаменту комунікації МВС Мар’яна Рева. 

Головні герої серіалу не просто колеги, а справжня родина, яка разом переживає радощі та біди, існує в умовах щоденної боротьби за життя. Поліцейські, рятувальники і парамедики щодня забезпечують порядок на вулицях Києва, ліквідують аварійні ситуації, надають допомогу постраждалим. Воєнний час ускладнює роботу – небезпек стало більше, а кваліфікованих кадрів менше. Але наші герої разом долають усі перешкоди заради порятунку людей.

«Це новий формат для України, в якому ми хочемо розповісти чесну, живу, реалістичну історію про будні екстрених служб. Для нас дуже важлива співпраця із МВС: маємо можливість вивчити особливості кожного підрозділу, дослідити їхню роботу, познайомитись із локаціями та технікою, почути особисті історії співробітників та зібрати реальні кейси викликів. «Служба 112» – це неймовірна історія про героїв серед нас», – розповідає креативний продюсер і шоуранер проєкту Дмитро Хрипун.

Фахівці відомства консультують сценаристів, а частина історій, розказаних в серіалі, засновані на реальних подіях. 

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали