Студенти та лікарі-інтерни розпочали навчальний рік у Головному медичному клінічному центрі МВС

clock
05.09.2024 18:30

Начальник установи Іван Яворський разом із першим заступником директора Департаменту охорони здоров’я МВС Лілією Бойко та ректором Національного медичного університету імені Богомольця Юрієм Кучином привітали майбутніх лікарів із початком навчального року. На заході також були присутні завідувачі відділень госпіталю та науково-педагогічний склад кафедр.

Нещодавно Головний медичний центр МВС України набув статусу клінічного та уклав контракт із Національним медичним університетом імені Богомольця.Відтак Державна установа «Головний медичний клінічний центр МВС» стала базою для навчання молодих лікарів. На території відомства будуть діяти кафедри, де студенти матимуть змогу не тільки отримувати теоретичні знання, а й здобувати практичний досвід.

«В час війни, коли щоденно ми стикаємося із пораненими, обраний вами шлях є нині дуже важливим для нашої держави. Я хочу щоб ви жили своєю справою», - зазначив у вітальній промові до майбутніх лікарів Іван Яворський. 

Своє чергою ректор Національного медичного університету Юрій Кучинов відзначив, що відомства втілюють спільну ціль - покращення здоров’я громадян, особливо тих, хто захищає нашу державу. 

«Ви зможете отримати той надзвичайно великий досвід, який стосується як формуванню клінічних навичок та не клінічних. Розвивайте свою комунікацію з пацієнтами так, щоб їм було з вами комфортно», - сказав у своєму зверненні до студентів Юрій Кучинов. 

Перший заступник директора Департаменту охорони здоров’я МВС Лілія Бойко зазначила, що науковий потенціал працівників Національного медичного університету допоможе нашій відомчій установі вдосконалювати якість надання медичної допомоги.

За плідну співпрацю, висококваліфіковану лікувальну та науково-педагогічну роботу, активну участь у науковій діяльності та забезпечення лікувально-діагностичного процесу завідувачів, доцентів, асистентів кафедр і студентів було відзначено нагородами. 

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали