Прикордонники спільно з поліцейськими ліквідували виробництво та збут небезпечних наркотиків

clock
08.06.2023 18:30

Заходи з викриття правопорушників правоохоронці проводили у Києві та Одесі.Одного з наркодилерів, який виробляв та відправляв наркотики, затримали у столиці. Його спільник «працював» в Одесі як закладчик.

Оперативники Одеського прикордонного загону спільно з Національною поліцією затримали одеського наркодилера на гарячому - під час отримання чергової партії наркотиків через одну з логістичних компаній.

В ході проведення санкціонованого обшуку у помешканні одесита правоохоронці виявили 3,5 кг Alfa PVP, понад 56 шт екстазі, 90 гр амфетаміну, 100 гр мефедрон, 100 гр канабісу, засоби для фасування та змішування наркотиків. Приблизна вартість вилучених тільки в Одесі наркотичних речовин на «чорному ринку» складає  близько 1 мільйона гривень. Попередньо стало відомо, зловмисник приймав замовлення через сайт та телеграм-канал, після чого відправляв замовникам.

Розпочате кримінальне провадження за ст. 307 Кримінального кодексу України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Обох наркодилерів правоохоронці затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Фігурантам загрожує до 12-ти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Державна прикордонна служба України

Схожі матеріали