Прикордонники отримали новітні мобільні тепловізійні комплекси від Європейського Союзу

clock
18.09.2024 18:30

Сьогодні у столиці відбулась передача підрозділам Держприкордонслужби мобільних тепловізійних комплексів у рамках реалізації спільного з ЄС проєкту «Підтримка ЄС у зміцненні інтегрованого управління кордонами в Україні (EU4IBM-Стійкість)».

Захід з нагоди передачі обладнання відкрив Перший заступник Голови Держприкордонслужби Володимир Нікіфоренко разом із Послом Європейського Союзу в Україні пані Катаріною Матерновою, за участі виконавців проєкту – представників Міжнародного центру розвитку міграційної політики (ICMPD).

 У рамках запровадженої співпраці минулого року прикордонники вже отримали радіостанції, мобільні рентгенівські сканери, а також засоби для реабілітації персоналу ДПСУ.

Володимир Нікіфоренко подякував пані Послу та міжнародним партнерам за потужну та послідовну підтримку в протистоянні військовій агресії росії, багаторічну успішну співпрацю та ефективну реалізацію спільних проєктів міжнародної технічної допомоги.

Зі свого боку пані Посол ЄС висловила підтримку та готовність до інтенсифікації подальшого розвитку співробітництва з прикордонним відомством України, а також до запровадження нових спільних проєктів та ініціатив.

Державна прикордонна служба України

Схожі матеріали