Контраст
Шрифт

«Понад усе волію зробити так, щоб мої діти жили у вільній та незалежній Україні», - доброволець бригади «Сталевий кордон»

clock
15.03.2023 15:07

40-річний Володимир з Вінниччини. Для того, щоб швидше звільнити країну від ворога та завершити війну назавжди, він став добровольцем бригади «Сталевий кордон». 

Про формування бригад «Гвардії наступу» чоловік дізнався з соціальних мереж. 

У лютому Володимир звільнився зі служби в одній з державних установ Вінниччини, де працював понад 19 років. На початку березня подав заявку до «Сталевого кордону».  Чоловік переконаний – російську навалу треба швидше зупиняти. 

«Фактор, який спонукав приєднатися саме до бригади «Сталевий кордон» насправді, - простий та очевидний. Під час строкової служби я був прикордонником, служив на острові Зміїному, тому одразу прийняв рішення, що службу буду проходити саме в лавах Держприкордонслужби», – розповів Володимир.  

Наразі чоловік пройшов усі етапи вивчення та добору. Надалі підготовка та навчання, а згодом вже разом з досвідченими бійцями звільнятиме українські землі від російських загарбників. 

«Я прагну захищати нашу країну. Понад усе волію зробити так, щоб мої діти жили у вільній та незалежній Україні! Ми захищаємо найдорожче, тому наше завдання – вигнати ворога з нашої землі і завершити цю війну назавжди», – поділився доброволець.  

Державна прикордонна служба України

Схожі матеріали
Діяльність