Понад 100 пекельних рейсів за декілька місяців: «Білі янголи» продовжують евакуацію з Красногорівки

clock
13.05.2024 17:00

Російські окупаційні війська продовжують обстрілювати місто з різного виду озброєння, скидаючи на житлові квартали керовані авіабомби. У зв’язку із важкою ситуацією все більше людей звертаються до поліції з проханням вивезти їх.

Так, за останні місяці  «Білі янголи» здійснили вже понад 102 пекельних рейси до Красногорівки та евакуювали 212 осіб, з них – 36 поранених. Окрім того, в результаті обстрілів було евакуйовано понад 20 тіл загиблих людей.

«З кожним днем евакуація з Красногорівки стає більш пекельною та складнішою. Відпрацьовуємо кожен виїзд як окрему спецоперацію», – розповідає начальник відділу поліції міста Курахове Артем Щусь.

Днями «Білі янголи» евакуювали з міста 88-річну пенсіонерку з контузією. Поблизу будинку жінки вибухнуло шість ворожих снарядів. Наразі вона знаходиться на безпечній території.

Окрім того, по допомогу до «Білих янголів» звернулося й літнє подружжя. Через постійні обстріли люди вирішили евакуюватись. Зібравши найнеобхідніші речі, родина у супроводі поліцейських покинула рідне місто. З собою вони забрали двох собак.

Попри ризик для життя, правоохоронці продовжують здійснювати евакуаційні рейси з Красногорівки. За допомогою до групи «Білий янгол» Мар’їнського напрямку можна звернутися за телефоном (066) 56 10 102.

Національна поліція України

Схожі матеріали