Контраст
Шрифт

Поліція Херсонщини за добу відкрила 19 проваджень щодо воєнних злочинів окупантів

clock
18.08.2022 19:25

Ворог обстріляв з важкої артилерії Бериславський район. Є загиблі та поранені. Під вогнем противника опинилися смт Нововоронцовка та Високопілля, села Кошове, Іванівка та Осокорівка, через влучання снарядів є загиблі і поранені. У смт Нововоронцовка знищена майже вся інфраструктура, не залишилося жодної вцілілої аптеки, магазину чи кафе, будинки місцевих не придатні для проживання.

У Херсоні озброєні військові рф вдерлися до оселі 45-річного місцевого жителя. На території домоволодіння окупанти провели незаконний обшук, в гаражі знайшли прапор України, після чого військові зв’язали чоловіку руки, закрили обличчя, помістили в автомобіль та вивезли у невідомому напрямку. Нині місцезнаходження чоловіка невідоме.

Через обстріл ворожими військами смт Високопілля частково знищена територія фермерського господарства. Через деякий час російські військові остаточно розграбували територію господарства, звідки вивезли сільськогосподарські товари з магазинного комплексу.

російські військові викрали голову Верхньорогачицької територіальної громади, яка не погодилася співпрацювати з окупантами. Жінку забрали з власного дому та повезли в невідомому напрямку, нині її місцеперебування невідоме.

Поліція Херсонщини фіксує кожен воєнний злочин російської армії.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Схожі матеріали
Діяльність