Поліція відкрила 30 кримінальних проваджень за фактами воєнних злочинів російських окупантів на Херсонщині

clock
22.12.2022 12:15

російські війська вкотре піддали масованому обстрілу місто Херсон, вибухи лунали цілодобово. Окупанти знищували інфраструктурні об’єкти, цілили по житлових кварталах мікрорайонів.

Після чергового обстрілу у деяких районах міста зникло світло. Снарядами пошкоджені квартири у багатоповерхівках, приватні будинки, автомобілі, магазини та склади. Будь-які військові об’єкти на цих територіях відсутні. Внаслідок ворожої атаки серед мирних жителів є поранені, яких доправили до лікарні, де медики надають їм усю необхідну допомогу.

Також від обстрілів з мінометів, РСЗВ, артилерії та ворожих БПЛА постраждали населені пункти Бериславського і Херсонського районів. Там військові рф обстріляли пункти видачі гуманітарної допомоги та пункт незламності, є поранені.

На місцях подій продовжують працювати співробітники ДСНС та слідчо-оперативні групи поліції, які проводять необхідні слідчі дії. За минулу добу поліція відкрила 30 кримінальних проваджень за фактами воєнних злочинів російських окупантів на Херсонщині.

Вранці 21 грудня при виконанні робіт на повітряній лінії підстанції біля смт. Архангельське Бериславського району службовий автомобіль-вишка енергетичної компанії наїхав на міну. Внаслідок вибуху автомобіль отримав механічні пошкодження, четверо працівників ремонтної бригади в салоні не постраждали.

Національна поліція України

Схожі матеріали