Поліція упродовж доби задокументувала 84 ворожих удари по Запоріжжю

clock
25.01.2023 19:10

російські військові обстріляли населені пункти на пологівському та василівському напрямках, пошкоджено понад 20 житлових будинків. Під час ворожої агресії поранено цивільних мешканців.

Атак зазнали населені пунки: Таврійське, Гуляйполе, Оріхів, Залізничне, Малинівку, Червоне, Чарівне, Новоандріївку, Новоданилівку, Малу Токмачку, Ольгівське, Щербаки, Павлівку, Полтавку, Преображенку, Степове, Кам'янське.

Армія рф обстріляли населені пункти громади з РСЗВ та артилерії. У результаті зруйновано декілька будинків, інші – зазнали значних пошкоджень. Також пошкоджено автомобілі місцевих мешканців.

Внаслідок збройної атаки з осколковими пораненнями верхніх кінцівок до лікарні доставлено 52-річного мешканця села Таврійське, після надання медичної допомоги чоловіка відпущено на амбулаторне лікування.

Воєнні злочини, скоєні російськими військовими, задокументували поліцейські. Слідчі та УСБУ відкрили кримінальні провадження за  ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Поліція Запорізької області продовжує  евакуацію мирного населення до більш безпечних місць і регіонів. За минулу добу залізничним транспортом з міста Запоріжжя до міст Львів, Чоп та Ковель евакуйовано 905 осіб, з них – 93 дитини.

Національна поліція України

Схожі матеріали