Поліція фіксує наслідки російських атак на правобережжя Херсонщини: загинув поліцейський та троє цивільних поранено

clock
22.06.2024 11:30

Під нищівними ударами російських військ вкотре опинилися громади Бериславського та Херсонського районів, зокрема, житлові будинки. Мирні населені пункти ворог обстріляв із артилерії, мінометів, авіації та БпЛА. 

Під вогневим ураженням армії рф перебували Херсон, Антонівка, Придніпровське, Велетенське, Понятівка, Білозерка, Кизомис, Берислав, Михайлівка, Новоолександрівка, Ольгівка, Гаврилівка та Нововоронцовка.

В результаті обстрілів пошкоджень зазнали багатоквартирний та три приватні будинки, чотири господарські споруди.

Ввечері під час несення служби на блокпосту у Херсонському районі в результаті ворожої атаки дроном отримав смертельні поранення 36-річний інспектор сектору реагування патрульної поліції відділення поліції №1 Херсонського районного управління поліції.

росіяни завдали артилерійського удару по житловому будинку у Антонівці, постраждали двоє людей. У 52-річного чоловіка уламкове поранення руки, у 25-річної жінки контузія, черепно-мозкова травма та садна. Обох потерпілих доставили до лікарні.

російські загарбники з артилерії підступно атакували й Велетенське, постраждав 49-річний чоловік. Його госпіталізували з мінно-вибуховою травмою та уламковим пораненням грудної клітини. Також на житловий квартал селища військові рф скинули боєприпас із дрона FPV, пошкоджено приватний будинок та дві господарські споруди.

У Кизомисі, Понятівці та Ольгівці в результаті артилерійських обстрілів противника пошкоджено приватні будинки та господарські споруди.

В обласному центрі під ворожий удар з артилерії потрапив багатоповерховий будинок у Дніпровському районі, постраждали квартири мешканців. Також вибухи лунали у прибережній зоні Корабельного району.

Усі служби оперативно долучалися до ліквідації наслідків ворожих атак, поліція збирала докази воєнних злочинів військових рф.

Національна поліція України

 

 

Схожі матеріали