Поліцейські викрили схему розповсюдження наркотиків у посилках з одягом

clock
15.04.2023 15:20

Загальна вартість вилучених речовин, за цінами чорного ринку, становить понад мільйон гривень. 

Правоохоронці Бучанського управління поліції Київщини спільно з працівниками Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України викрили 23-річного жителя села Блиставиця. Зловмисник переносив у коробці амфетамін та психотропи «Альфа-PVP». 

Розфасовані речовини були замасковані під посилку з одягом. Встановлено, що чоловік є кур’єром Інтернет-акаунту, який збуває наркотики.

Під час невідкладного обшуку, в його помешканні поліцейські виявили чималу кількість речовин: понад кілограм амфетаміну, 500 грам «Альфа-PVP», наркотичний засіб «мефедрон», а також прилади для вимірювання та розфасовки забороненого. Того ж дня, правоохоронці виявили ще одного збувача наркотиків – так само в посилках з одягом 32-річний наркодилер ніс на відправлення близько 100 грам амфетаміну та 6 грам психотропної речовини «Альфа-PVP».

Загальна вартість вилученого в обох зловмисників, за цінами чорного ринку, становить понад мільйон гривень. Обох фігурантів поліцейські помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Обом загрожує до 12 років позбавлення волі.

Національна поліція України

Схожі матеріали