Поліцейські та рятувальники 2 години розбирали завали будинку, на який росіяни скинули керовану бомбу

clock
09.06.2023 16:00

Щодня від авіаційних нальотів страждає місто Берислав, на яке ворог скидає керовані бомби, вбиваючи мирних жителів, руйнуючи житлові будинки, об’єкти критичної та цивільної інфраструктури.

Вчора, 8 червня, стався черговий авіаналіт, під час якого військові країни-терориста скинула на місто 4 керовані бомби, одна з них влучила у приватний будинок та пошкодила ще 20 навколишніх будинків.

За інформацією начальника Бериславського районного відділу поліції Сергія Курділова, щойно припинилися обстріли, на обстеження району вибухів вирушили два екіпажі поліції. Назустріч їм вибіг місцевий житель та вказав на повністю знищений будинок, під завалами якого знаходилися люди. 

57-річний господар зміг вибратися самостійно, у нього не було серйозних травм і чоловік благав знайти дружину, яка на час обстрілу перебувала в одній з кімнат.

Працівники поліції одразу приступили до розбирання завалів, голіруч відкидали каміння, за лічені хвилини до них приєдналися рятувальники та жителі міста. Через дві години виснажливої роботи 55-річну жінку знайшли, на жаль, врятувати її не вдалося.

Також працівники поліції обстежили потрощені будинки навколо, але допомога нікому не знадобилася, люди вціліли.  

Національна поліція України

Схожі матеріали