Поліцейські, які розкрили вбивство Ірини Фаріон, отримали відзнаки

clock
27.07.2024 09:30

Міністр внутрішніх справ та Голова Нацполіції відзначили керівників окремих підрозділів, оперативників карного розшуку, слідчих, співробітників кримінального аналізу, криміналістів, дільничних офіцерів поліції та інших служб поліції Львівщини.  

«Ви зупинили діяльність групи, яка працювала не лише в Україні, але й за межами нашої держави. Фактично, ви зірвали спробу дестабілізації нашого суспільства, і не дали здійснитись задумам людей, які планували політичні злочини на ґрунті ненависті. Пророблено колосальну роботу і кожному з вас я дякую за службу, за такий хороший результат - тим, хто прочісував ліс, опитував людей, переглядав десятки терабайт інформації, проводив аналіз та в інший спосіб був задіяний до розкриття цього вбивства», - звернувся до правоохоронців Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

Очільник Національної поліції України Іван Вигівський у свою чергу зазначив, що за останні роки це вбивство – одне із найрезонансніших:

«Це ще раз доводить, що в часи війни у країні немає безпечних місць, немає областей, де ворог не планував би злочини та дестабілізацію ситуації. Розкриття вбивства Ірини Фаріон – це результат спільної якісно виконаної роботи кількох сотень правоохоронців. Я дякую усім за службу. Слава Україні!».

За сумлінну та кропітку роботу щодо розкриття цього особливо тяжкого злочину, поліцейських відзначили нагородною зброєю, нагрудними знаками «За безпеку народу», «За відзнаку в службі», «Знак пошани», а також вручили чергові та позачергові спеціальні звання.

Національна поліція України

Схожі матеріали