Під час робочої поїздки Євгенія Єніна на Донеччину росіяни масовано обстріляли міста області 

clock
20.07.2022 09:37

Війська рф завдали масованого удару по Донеччині під час робочої поїздки Євгенія Єніна. Про це перший заступник міністра внутрішніх справ України Євгеній Єнін заявив на своїй сторінці у Facebook.

«Був на Донеччині. росіяни нещадно крили вогнем. Прилітало не лише поруч з місцем, де ми координували роботу підрозділів МВС. Під вогнем Краматорськ, Слов’янськ, Бахмут – на російській мушці, як завжди, цивільні. На жаль, і сьогодні є вбиті та поранені», - сказав перший заступник очільника МВС. 

Також Євгеній Єнін додав, що він разом із заступником голови Нацполіції Максимом Цуцкірідзе та рятувальниками відвідали одне з місць подій. 

«Важко бачити, як руйнують те, що мало б квітнути. Руйнують життя, плани та мрії мирних людей. Але, спілкуюсь з нашими людьми і бачу, що просто так нас не взяти, а підрозділи МВС зроблять все можливе, щоб не пустити російський дух на поріг українських міст і витравити його геть, аж до Ростова і далі», - підкреслив Євгеній Єнін. 

Керівники відомств наголосили на максимальній консолідації зусиль всіх сил оборони та безпеки  і відзначили нагородами кращих слідчих Донеччини та Луганщини.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали