Під час евакуації пораненого з Очеретиного «Білі янголи» потрапили під обстріл

clock
23.04.2024 16:20

Окупанти прицільно вдарили по житловому сектору, де в цей час поліцейські допомагали пораненому чоловіку. На виїзді з селища ворог знову атакував екіпаж – снаряди вибухнули за 70 метрів. Поліцейським вдалося вирватись з вогню та врятувати людину.

Рейс до Очеретиного відбувся на минулому тижні. Після нічного обстрілу осколкове поранення отримав місцевий мешканець, на допомогу якому прибули «Білі янголи». Правоохоронці надали постраждалому медичну допомогу.

У момент евакуації чоловіка розпочався потужний обстріл. Поліцейські швидко залишили локацію, бо над ними знаходився дрон, який коригував ворожий вогонь.

На виїзді з населеного пункту екіпаж знову потрапив під удар – снаряди лягли в 70 метрах. «Білим янголам» вдалося неушкодженими прорватися з фронтового Очеретиного та доставити пораненого до медзакладу.

Дорогою співробітники поліції заспокоювали чоловіка, який не тільки пережив важку ніч, а й втратив знайомих:

«Я трьох поховав за тиждень. Вчора сусіда. Прилетіло в будинок, засипало цеглою. Жінку витягнули, а чоловіка – ні. За будинком поховав, бо на кладовище не дійдеш».

Поліція закликає мешканців прифронтових населених пунктів врятувати своє життя та евакуюватися. Телефон евакуаційної групи «Білий Янгол» на Авдіївському напрямку - 066-56-19-102.

Національна поліція України

Схожі матеріали