Морські прикордонники привітали дітей з Великоднем

clock
16.04.2023 17:50

Наші захисники морських кордонів великодню пору проводять із великими серцями ще юних українців.

Днями військовослужбовці 23 загону Морської охорони Держприкордонслужби долучилися до благодійної акції, що започаткувала Білгород-Дністровська районна військова адміністрація, й привітали дітей найбільш вразливих категорій населення: сиріт, позбавлених батьківського піклування та тих діток, які втратили батьків на війні. Прикордонники порадували діточок смаколиками й поспілкувалися з родинами.

Крім цього, напередодні свята у Білгород-Дністровському будинку офіцерів відбувся майстер-клас для дітей військовослужбовців. Діти залюбки створювали прикраси, аплікації та малюнки на великодню тематику. І організатори, і юні учасники отримали справжнє задоволення від проведеного разом часу.

Також морські прикордонники радо відгукнулися й на запрошення учнів Бритівського навчального закладу загальної середньої освіти I – III ступенів, завітали до них і душевно поспілкувалися. 

Захисники морських кордонів розповіли дітям про аспекти служби, продемонстрували своє екіпірування, «примірка» якого викликала справжній захват, особливо серед дівчат. Від школярів прикордонники отримали запашні паски та великодні сувеніри-обереги.

Державна прикордонна служба

Схожі матеріали