«Моя головна мотивація – покарання окупантів за кожне зруйноване місто, за кожну знедолену родину», – гвардієць Інвестор

clock
19.05.2024 15:00

Початок повномасштабного вторгнення гвардієць на псевдо Інвестор зустрів у Херсоні у лавах Нацгвардії, у перший день він разом зі своїм підрозділом захищав Антонівський міст від російських атак.

«Саме тоді, під свист куль та вибухи ворожих снарядів, перед очима пролетіло майже усе моє життя. Хлопці, від яких я не очікував, не побоюся цього виразу – билися як леви та оборонялися як титани. Перші тяжко поранені та загиблі на моїх очах побратими… Напевно, саме тоді я зрозумів важливість бойової, спеціальної та медичної підготовки», – ділиться гвардієць.

Дізнавшись про формування у системі МВС бригад наступу, Володимир обрав бригаду оперативного призначення «Рубіж», де він долучився до підрозділу піхоти.

Заняття з досвідченими інструкторами з бойовим досвідом, виснажливі тренування, навчання за кордоном зробили свою справу – наполегливість та старанність воїна помітили командири та призначили Володимира командиром відділення.

«Моя порада для новоприбулих бійців – опановуйте знання й навички 24/7, якими з вами діляться досвідчені інструктори та запам’ятайте головне – поле бою не прощає помилок!», – зазначає військовий.

Перша ротація бійця у ролі командира відділення була на Схід. В запеклих боях у Серебрянському лісництві під Кремінною в Луганській області воїн отримав осколкове поранення. Після тривалої реабілітації військовослужбовець повернувся у стрій продовжувати звільняти Україну від окупантів.

«Моя головна мотивація – покарання окупантів-нелюдів за кожне зруйноване місто, за кожну знедолену родину, за мого загиблого двоюрідного брата та моїх бойових побратимів, яким назавжди буде 20 років! Звільнення Херсонщини та усієї України від ворога», – розповідає воїн.

Національна гвардія України

Схожі матеріали