Курсант ОДУВС – чемпіон світу з таїландського боксу серед молоді

clock
19.09.2024 17:45

З 12 по 19 вересня в Бангкоку (Таїланд) проходить  Чемпіонат світу з таїландського боксу серед молоді. У змаганнях беруть участь 93 національні федерації з різних країн світу.

Неймовірного успіху на Чемпіонаті досягла збірна команда України, яка посіла перше загальнокомандне місце, обійшовши господарів змагань - збірну Таїланду. У ваговій категорії до 54 кг у віковій групі 16-17 років чемпіоном став Микита Куц, курсант 1-го курсу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування НПУ ОДУВС.

Микита займається таїландським боксом з пʼяти років та в цьому році став чемпіоном України серед дорослих. На Чемпіонаті світу спортсмен виборов перемогу в 5-ти боях з представниками Бельгії, Казахстану, Вʼєтнаму, Таїланду та Туреччини, що свідчить про високий рівень підготовки українського спортсмена.

 Тріумф Микити Куца та збірної України на світовій арені є важливим здобутком для українського спорту та чудовим зразком успіху, досягнутого завдяки наполегливій праці та любові до спорту.

Прес-центр Одеського Державного Університету внутрішніх справ

Схожі матеріали