Іще один учасник флагманського проєкту МВС склав практичний іспит та отримав посвідчення водія.

clock
16.06.2024 15:30

Іще один учасник флагманського проєкту МВС «Автошколи для людей з інвалідністю», у сервісному центрі МВС с. Зимна Вода успішно склав практичний іспит та отримав посвідчення водія.

Львів’янин Андрій на початку 2023 року приєднався до лав Збройних сил України та боронив Батьківщину на Запорізькому напрямку. На жаль, в ході бойових дій він отримав важке поранення.

Аби повернутися до звичного життя та легше виконувати щоденні справи, захисник вирішив навчитися кермувати автомобілем із ручним управлінням.

   Після проходження навчання в автошколі створеній на базі Львівський державний університет внутрішніх справ, він успішно склав практичний іспит на право керування автомобілем категорії В та отримав посвідчення водія.

Нагадаємо, проєкт «Автошколи для осіб з інвалідністю» - https://driveability.mvs.gov.ua реалізовано у рамках ініціативи Першої леді України Олени Зеленської «Без бар’єрів».

Його мета – допомогти кожному та кожній, хто прагне навчитися або перенавчитися кермувати автомобілем й отримати посвідчення водія.

                                                                                                                                                                                   Головний сервісний центр МВС України

Схожі матеріали