Інформація щодо залучення підрозділів ДСНС у населених пунктах, де окупаційні війська здійснили обстріли

clock
18.02.2022 11:35

Пожежно-рятувальні підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Луганській області працюють у тісній взаємодії з військовими 24/7. Оперативно прибувають на місця обстрілів, ліквідовують їх наслідки та допомагають постраждалому населенню.

Нагадаємо, за інформацією пресслужби Операції об'єднаних сил, 17 лютого на Луганщині, в результаті застосування окупаційними військами важкого артилерійського озброєння, були пошкоджені комунальна інфраструктура смт Станиця Луганська, а також дитячий садок. Від ДСНС залучалося 15 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки, зокрема піротехнічне відділення у складі 5 чол. та 1 одиниця техніки.

На місці обстрілу дитячого садочка в смт Станиця Луганська рятувальники допомогли евакуювати людей у безпечне місце до підвального приміщення.

Також представники ДСНС прибули зафіксувати обстріли по населеному пункту смт Врубівка, де один зі снарядів влучив у двір Врубівського ліцею Попаснянської міської територіальної громади.

Крім того, ввечері 17 лютого, за фактом отримання повідомлень про виниклі пожежі в смт. Станиця Луганська 24 ДПРЧ у складі 2-х відділень чергового караулу виїжджала за наступними адресами:

- вулиця Магістральна - в результаті обстрілу зруйновано перекриття будівлі, вибито скло в 8 вікнах. Постраждалих не має;
- вулиця Магістральна - в результаті обстрілу зруйновано перекриття та покриття, частково розрушено фронтон будівлі, вибито скло в 8 вікнах. В результаті перебиття газопроводо було займання покрівлі на площі 4 м.кв. Постраждалих не має;
- вулиця Бузкова - біля не житлового будинку перебит газопровід, йде витік газу (без горіння), навпроти цього будинку в результаті обстрілу пошкоджено фасад та вибито скло у 3 вікнах. Постраждалих не має;
- вулиця Магістральна та вулиця Ватутіна - інформація про пожежу не підтвердилась.

ДСНС України 
 

B4yCgluKegwv15o4AIGJ3jFEftcRxsVkD1LYf4Mg.jpg

xsAYi603EYm2JO3VzhxGXan2wvv2IewSswfKwmgs.jpg

nrSy3nuLwK84wRymmPHAvSZ44ZPPMWQxuXnM2Oju.jpg

JjjY4sOoThwacUc1rGIiXRckjqxfNLEWZcq8BG5f.jpg

9IWU5NsqjH4FjP6AEBZ4g5mElM2adwLyMwYHlIqg.jpg

axCcEF5nzMWM475bF79S5m6uylMjPcV0OWcACFid.jpg

Схожі матеріали