Контраст
Шрифт

Ігор Клименко: Влада зробить все можливе для того, щоб забезпечити життєдіяльність громад на Дніпропетровщині

clock
10.06.2023 21:10

“Ми сьогодні цілий день працювали в Дніпропетровській області. Спочатку провели засідання Штабу з ліквідації наслідків катастрофи на Каховській ГЕС. Ми обговорили потреби населених пунктів на півдні Дніпропетровської області щодо забезпечення питною водою, технічною водою. Велика кількість систем була направлена на південь області для того, щоб забезпечити вчасний підвіз такої води”, - сказав Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

Очільник МВС повідомив, що одночасно сьогодні обговорили епідеміологічну ситуацію в регіоні. Також звернули увагу на стан води, яка буде закачана для використання нашим населенням. На території півдня Дніпропетровської області розміщено десятки стаціонарних пунктів, також працює більше 10 мобільних пунктів доставки води.

“Наші люди мають бути впевнені, що влада зробить все можливе для того, щоб забезпечити життєдіяльність населених пунктів Дніпропетровської області. Також ми працюємо по іншим областям. Зустрічаємося не тільки з керівниками обласного рівня, але з місцевими керівниками територіальних громад та населенням для того, щоб люди знали, що вони не покинуті і до них прийде вчасно допомога”, - каже Міністр.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали
Діяльність