Ігор Клименко повідомив про деталі затримання вбивці Ірини Фаріон у Дніпрі

clock
25.07.2024 15:20

“Є достатньо доказів стверджувати, що саме затриманий стріляв у мовознавицю. 139 годин безперервної роботи величезної команди оперативників, слідчих, кримінальних аналітиків, експертів, інших поліцейських служб, співробітників Служби безпеки України”, - написав у своєму офіційному  Telegram-каналі Міністр внутрішніх справ України.  


“Перевірили кожен куточок по маршруту відходу стрільця та обшукали близько 100 га лісу.  Врешті підозрюваного вистежили. Встановили особу. Маючи його фото, це була справа часу: смарт-камери відеоспостереження зловили його всюди”, - повідомив очільник МВС. 

Ігор Клименко зазначив, що ідентифікація зловмисника та його затримання - кропіткий процес, який вимагав найвищого професіоналізму, витримки та дисципліни, щоб не зробити жодної помилки. Він подякував усій команді. 

Про фігуранта: 18 років, мешканець Дніпра. Під час підготовки до злочину він орендував щонайменше три квартири у Львові.

“Зараз затриманий в руках поліції. Важливо дізнатися всі деталі. Наразі слідство схиляється до думки, що стрілець - лише виконавець. Більше інформації згодом. Допрацьовуємо”, - підсумував у своєму дописі Ігор Клименко. 

Департамент комунікації МВС України 


 

Схожі матеріали