Контраст
Шрифт

«Я готовий помститися ворогові за кожного вбитого побратима», - капітан поліції Віталій Байдюк із бригади «Лють»

clock
02.04.2023 10:23

Капітан поліції понад 17 років несе службу в Головному управлінні Нацполіції Чернівецької області. Нині він поповнив лави Об’єднаної поліцейської бригади «Лють» та готується дати гідну відсіч окупантам. 

На початку повномасштабного вторгнення рф в Україну офіцер поліції був відряджений у складі зведеного загону Національної поліції та виконував бойові завдання на території Київської області.

Начальник сектору превенції відділення №5 (смт. Глибока) Чернівецького райуправління поліції розповів, чому вирішив долучитися до новоствореного спецпідрозділу: «Перебуваючи у зонах бойових дій, я бачив, які сліди залишають після себе російські загарбники. Я готовий виконувати всі завдання покладені на мене та помститися ворогові за кожного вбитого побратима, за кожний зруйнований будинок!»

Віталій Байдюк закликав вмотивованих патріотів України приєднуватись до новоствореної бригади «Лють»: «Ми маємо жити у вільній і незалежній державі. Наші сім’ї не мають бачити війни та звірства російських солдатів. Приєднуйтесь до «Люті», спільними зусиллями ми зможемо відтіснити ворога та пришвидшити нашу перемогу!»

Нагадаємо, об’єднана поліцейська штурмова бригада «Лють» входить до складу «Гвардії наступу» МВС спільно з бригадами прикордонної служби та Нацгвардії. Цей воєнізований підрозділ складається із двох штурмових полків, батальйону особливого призначення, артилерійського полку і роти спеціальних операцій.

Добровольці, які хочуть приєднатись до «Гвардії наступу», можуть подати онлайн-анкету на сайті: https://storm.mvs.gov.ua, або звернутися до визначених в областях Центрів надання адміністративних послуг.

Також працює "гаряча лінія" для консультацій: 0 800 100 020

Національна поліція України

Схожі матеріали