Евакуація у повній темряві на Донеччині: «білі янголи» за допомогою приладу нічного бачення розшукують поранених та вивозять з-під обстрілів

clock
02.12.2022 19:43

Щодня поліцейський екіпаж, ризикуючи життям, виїжджає на допомогу до найнебезпечніших населених пунктів. Не заважає роботі правоохоронців навіть темрява. Аби вночі залишитися непомітними для окупантів, «білі янголи» використовують прилад нічного бачення. А розшукують людей у темних домівках за допомогою тепловізора.

російські війська щодня обстрілюють населені пункти Мар’їнської громади. Внаслідок атаки на своєму подвір’ї поранення дістав літній чоловік. На допомогу оперативно прибув екіпаж «Білий янгол». Правоохоронці надали пораненому першу домедичну допомогу та доставили до лікарні.

Поліцейські не залишають в біді й хворих громадян. Адже в населені пункти, що перебувають у зоні бойових дій, працівники швидкої допомоги не виїжджають. Цього разу «білі янголи» доставили до лікарні маломобільного літнього чоловіка та жінку з кровотечею. Стан хворої, через велику втрату крові, був критичний. Не втрачаючи часу, співробітники поліції доставили її до медзакладу, де лікарі надали необхідну допомогу.

Екіпаж «Білий янгол» працює у найгарячіших точках, щоб врятувати життя кожного.

Поліція Донеччини закликає громадян евакуюватися, бо цей єдиний спосіб зберегти життя.

Національна поліція України

Схожі матеріали