Контраст
Шрифт

Денис Монастирський відвідав поранених військовослужбовців у м. Дніпро

clock
29.01.2022 10:51

Сьогодні, 29 січня, міністр внутрішніх справ відвідав поранених під час трагедії на території Південного машинобудівного заводу. Лікарі продовжують надавати військовослужбовцям медичну допомогу. Міністр перевірив чи всім необхідним забезпечені постраждалі, та зустрівся з лікарями. 

Після повідомлення про поранених відгукнулись на заклик здавати кров понад 170 правоохоронців. Крім того, не залишаються байдужими дніпряни, які також приходять допомогти постраждалим.

Жанна Шарова отримала три поранення, наразі її стан тяжкий, з позитивною динамікою. Учора дівчина прийшла до тями, але поки що підключена до апарату ШВЛ.

Ігор Семенченко отримав поранення в живіт. Лікарі змогли оперативно видалити кулю, наразі стан важкий, з позитивною динамікою.

Владислав Гулида, Денис Намесник і Євген Мачула перебувають у свідомості, їхній стан важкий із позитивною динамікою.

Нагадаємо, 27 січня на території заводу «Південмаш» сталася трагедія. Військовослужбовець Національної гвардії України під час видачі зброї з невстановлених причин, пострілами з автомата Калашникова розстріляв варту військовослужбовців НГУ, після чого зі зброєю втік. У результаті цього п’ятеро осіб загинули, ще п’ятеро отримали поранення. Під час оперативно-слідчих дій його затримано.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали
Діяльність