Чернігівщина: поліцейські під обстрілом евакуювали 8 дітей та їхню матір

clock
04.10.2024 15:30

Співробітники Новгород-Сіверського районного відділу поліції у взаємодії з місцевою владою евакуювали з прикордонного з росією села 33-річної жінку та її 8 дітей віком від 5 місяців до 15 років. 

Багатодітна мати звернулася до поліцейських з проханням про евакуацію:

«Наше життя останнім часом важко описати словами. Постійні ворожі обстріли стали нашою реальністю. Ми не можемо спати спокійно, не знаємо, чи прокинемося вранці. Під час чергового російського обстрілу наш будинок зазнав пошкоджень, а нашого коня вбило уламками. Через таку ситуацію я відразу звернулася по допомогу до поліцейських та пояснила їм, що не можу залишити дітей у такій небезпеці. Ми потребуємо евакуації в більш безпечне місце, де зможемо знайти спокій і стабільність. Дякую поліцейським і місцевій владі, що відразу відгукнулися і допомогли!»

Евакуацію дітей та їхньої матері забезпечили керівник районного відділу поліції Ігор Богдан, його заступник з превентивної діяльності Микола Шумило та поліцейський офіцер Новгород-Сіверської громади Віктор Сузік. Під час виїзду з села російські терористи знову нанесли удар по населеному пункту. На щастя, ніхто від обстрілу не постраждав.

До уваги мешканців прикордонних з країною-агресором територій! Подбайте про свою безпеку та безпеку своїх рідних! По допомогу в евакуації звертайтеся на екстрену лінію Національної поліції України 102.

Національна поліція України

Схожі матеріали