«Білі янголи» евакуювали з Красногорівки паралізованого чоловіка, якого привалило в будинку (ВІДЕО)

clock
13.04.2024 10:30

Через сильні обстріли кількість охочих виїхати з Красногорівки різко зросла. За три дні поліцейські врятували 7 людей, серед яких двоє поранених. Рейси в місто стали вкрай небезпечними, проте екіпаж «Білий Янгол» допомагає мешканцям вибратися навіть з найгарячіших районів.

російські війська безперервно атакують Красногорівку, де залишилось близько 1000 жителів. Громадяни шукають порятунку у поліції. Заїзд у місто – під вогнем ворога, але «білим янголам» вдається прорватись на допомогу.

Приватний сектор. Половини будинка, де мешкало літнє подружжя, немає. Уламками засипало й травмувало 82-річного паралізованого чоловіка. Він і його 76-річна дружина вижили дивом. Поліцейські доставили їх в лікарню.

Поранення отримав 75-річний житель – осколок пробив йому легеню й застряг у тілі. «Білі янголи» надали постраждалому першу допомогу й відвезли у шпиталь. Ще одна родина спочатку збиралась евакуюватись самотужки. Склали речі в автомобіль сусіда, який стояв у гаражі, але, на щастя, не встигли сісти самі.

«Пряме влучення в машину, вона вибухнула, все згоріло», - розповідає 54-річна жінка. Через загрозу нового обстрілу залишок речей у броньоване авто поліції вантажили швидко. Разом з котами пара вирушила до Дніпра.

Зв’язатись з групою «Білий Янгол», яка працює на Мар’їнському напрямку, можна за номером 066-56-10-102 (дзвінки, смс).

Національна поліція України

 

Схожі матеріали