армія рф обстріляла 14 населених пунктів Херсонщини, пошкоджено понад 20 будинків та є постраждалі

clock
30.07.2024 12:40

Під вогнем противника перебували Херсон, Антонівка, Білозерка, Придніпровське, Велетенське, Комишани, Ромашкове, Кізомис, Новотягинка, Берислав, Львове, Зміївка, Шляхове та Тягинка.

З авіації російські окупанти вдарили сімома керованими бомбами по населених пунктах Дар’ївської та Тягинської громад, обійшлося без постраждалих.

У Кізомисі в результаті артилерійського обстрілу отримав поранення 44-річний чоловік, у нього мінно-вибухова травма, вогнепальна рана та садна.

Ввечері російські військові атакували із БпЛА Ромашкове. Внаслідок удару постраждали двоє 45-річних чоловіків, в обох мінно-вибухові та черепно-мозкові травми, уламкові поранення грудної клітини та живота. Стан одного з чоловіків тяжкий.

З реактивних систем залпового вогню війська рф вдарили по Шляховому, снарядами пошкоджено вісім приватних будинків.

Зранку і вдень окупанти гатили з артилерії по Корабельному району Херсона, снарядами значно пошкоджено житлові будинки містян, газопроводи та об’єкт критичної інфраструктури. Вдарили й по мікрорайону «Шуменський», там пошкоджень зазнали багатоповерховий та приватний будинки.

Під вечір російські військові скинули вибухівку з дрона у Дніпровському районі міста. Постраждав 42-річний чоловік, який під час атаки перебував у кафе. Потерпілий отримав вибухову травму та уламкове поранення ноги.

На місцях російських атак працювали всі профільні служби, які ліквідовували та документували наслідки обстрілів.

Національна поліція України

Схожі матеріали